17 september 2010

Tre flickor till Afrika.

Låt mig presentera de två mupparna som jag ska spendera de närmaste halvåret med:



 
Susanne.. 
... är Stockholmstösen, närmare bestämt från Nacka. Här på ön delar hon rum med trädfantasten och jägmästaren Sara. Susanne tycker att Sara är en underbar rumskamrat eftersom hon är en så snäll och bra person och de dessutom har samma dygnsrytm. De två delar också ett stort intresse: NATUREN. 

Susanne är miljövetare som pluggat i östkustens pärla: Kalmar. Hon har praktiserat på naturvårdsverket och innan hon anlände till ön passade hon på att bestiga Kebnekaise. Här på ön är Susanne känd som en av de första vid frukostbordet.

Ålder: snart 27

Favoritfärg: blå

Favorittid på dygnet: morgonen

Camilla om Susanne: social, noggrann och driven




Camilla.. 
... är flickan från Fjärdhundra (som ligger utan för Enköping för den som är oinsatt). Hon tycker att hon nästan kommit hem nu när hon flyttat till ön i Mälaren, bara några mil från mamma och pappa. I vanliga fall bor Camilla i storstaden Stockholm. Hennes rumskamrat här på ön är textilexperten Anna från Skara med rötterna på Gotland. Camilla tycker att det bästa med Anna är att hon är en så härlig person.


Camilla har läst till multimediajournalist på Södertörns högskola. Hon har jobbat som journalist i Östergötland och Värmland och under sommaren åkte hon till Grekland på ett äkta grekiskt bröllop.


Ålder: 23

Favoritfärg: röd, kanske

Favorittid på dygnet: kvällen

Susanne om Camilla: kompetent, rolig och snäll



 
Camilla om Lisa: vettig, knäpp och snabbtänkt

Susanne om Lisa: spontan, glad och social

Hur ska det gå för dessa töser i Afrika?

1 kommentar: